De som hindrar mig från att göra de jag älskar


Postat av: Julia Forsbacka

Jag kanske inte förstår din kärlek till fotbollen men jag vet hur mycket smärta mina två schlatter-knän har gett mig... Fick schlatter när jag var åtta-nio år och då var det så illa att jag grät i princip varje kväll. Så illa var det i något år men nu på senaste tiden kommer det "i vågor" och känns mer eller mindre. När jag var 14 var det också riktigt jobbigt! Många gånger har det stoppat mig ifrån att verkligen TRÄNA men på senaste tiden verkar det som om jag äntligen börjat växa ifrån det. Fast, kände idag på bussen att mina schlatter-knän värkte.
Så jag förstår verkligen din smärta. Schlatter är det värsta som finns. Däremot har jag ett par superskydd som du borde prova! Vet inte riktigt vad de heter, men det är som en sorts knäskydd som sitter mellan själva knäet och där schlatter-grejet sitter. Det är en liten sorts "pinne" i den som stabiliserar och trots att det låter helknäppt fungerar det superbra! :)
http://www.innebandybutiken.se/adapt-jumpers-knee-support-Innebandybutiken.html
Sådana där är det, vet inte om du provat dem men de har varit guld värda för mig! :)

2015-03-11 @ 19:44:30
URL: http://forcebacka.blogg.se/
Postat av: Emmy

sv: Vi har något sorts fiberunderlag från Expåra :)

2015-03-12 @ 19:31:44
URL: http://www.emmylaursen.forme.se
Postat av: Kajsa

Åhh, usch vad tråkigt! Jag kan inte förstå din kärlek till fotbollen eftersom jag själv inte är "fotbollsmänniska". Men jag förstår vad du menar, eftersom jag har precis samma relation till ridsporten. Och jag hade blivit fullkomligt galen om jag inte kunde rida. Jag hade inte fixat det.
Jag håller tummarna för dig!!

2015-03-12 @ 21:39:08
URL: http://kajsaafransson.blogg.se
Postat av: Michelle Petersson

Åh så himla synd att knäna ska hindra så mycket. Märks verkligen vilken kämpe du är och hur mycket du älskar fotbollen! <3 Du är stark och jag hoppas det blir bättre på något sätt
Kram!

2015-03-12 @ 22:07:21
URL: http://michellepetersson.horseworld.se/
Postat av: Alice

Fy vad tråkigt. För ganska exakt ett år sedan hade jag jätte mycket problem med mina knän och det suger verkligen, det gör det. Nu har jag lite ont i knäna ibland, men det har bara minskat och minskat det senaste. Jag fick också byta skor, gå till läkare och gå till sjukgymnast. Det är verkligen tråkigt när man hindras göra det man vill och älskar p.g.a. sådant som är svårt att bli av med. Men jag hoppas verkligen att det löser sig för dig, precis som det löste sig för mig och som det gjort för många andra med knäna. Kram <3

2015-03-15 @ 08:19:49
URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: